keskiviikko 4. elokuuta 2010

Sahausta

Nyt on muutto hoidettu pois päiväjärjestyksestä, ja Joroisten pölyt + tuijottelevat naapurit jätetty taakse ja asetuttu uljaaseen Joensuuhun! Kiirettä on muuton takia tosiaan pidellyt, mutta aina sitä on välillä ehtinyt pelaillakkin!
Ensiksi kerrottakoon lisää Alan Wakesta. Tuomaksen hankittua lisäsisällön peliin jatkoimme tarinaa uuden episodin kanssa. Tähän mennessä tunnelma on ollut välillä ihan jees, mutta välillä vähän vähemmän jees. Vihollisia tulee välillä niin paljon, että alkaa jopa ärsyttää! Siitä siis miinusta, mutta toisaalta episodissa on joitain asioita huomioitu tosi hyvin, ja todella toimivasti, joten ihan hyvä se silti on. Ja koska vielä ei läpi kyseistä episodia pelattu, en voi sitä vielä tuomita tai arvostella! :D

Sitten seuraavaksi otankin kohteeksi pelihyllyni uusimman komistuksen Saw the videogame:in. Peliä olen nyt kahtena iltana mättänyt sellaiset parisen tuntia, ehkä noin 4 tuntia yhteensä, ja mielestäni tähän asti peli tavoittaa elokuvien tunnelman erittäin hyvin! Jotkut asiat häiritsevät, kun tuntuu että pelissä oletetaan, että pelaaja on katsonut ainoasaan alkuperäisen ykkös saw elokuvan, mutta voi olla että olen väärässä, sehän selviää vasta myöhemmin, kun oplen pelannut pelin läpi!
Toinen asia joka pelissä on hitusen huvittavaa, on trophyt. Pelissä oikeasti sataa trophyjä, kun vielä toissapäivänä nhl 10 oli peli jossa oli kolmanneksi eniten hankittuja trophyjä kaikista omistamistani peleistä, nyt se kyseinen kolmas sija on jaettu sawin kanssa, kun siinäkin trophyjä on nyt hommattu se 40%. Eihän se minua haittaa että niitä saa niin helposti, onhan minusta mukava kerätä niitä, mutta kyllä se syö valtavasti uudelleen peluu arvoa, jos melkein kaikki trophyt saa jo ensimmäisellä pelikerralla! Ja voihan se olla että saankin kaikki trophyt jo ensimmäisellä pelikerralla, kun suurin osa trophystä on palkintoja siitä, että tappaa jonkun ensimmäistä kertaa jollain tietyllä aseella!

Mutta kaiken kaikkiaan peli on ollut erittäin mielenkiintoinen ja mukava, ja koska peli luokitellaan kauhupeliksi, se on myös onnistunut siinä mihin kauhupelit on tarkoitettukin, eli säikäyttämään! :) Se on ainakin minusta onnistuneen kauhupelin yksi edellytys, että peli onnistuu minut säikäyttämään! :)

Tänä iltana Sara lähtee heinävedelle, koska hän lähtee huomenna ikeaan, ja tulee kotiin vasta perjantaina tuolta reissultaan, joten odotettavissa on paljon pelaamista, joten luultavasti tulen päivittämään pelikokemuksiani jälleen tänne melko tiiviisti tässä muutaman päivän sisällä! :)

3 kommenttia:

  1. Jeee.. kun kissa poistuu talosta, niin hiiret hyppii pöydillä ; )

    VastaaPoista
  2. mutta kun kissa hiiret poistuu talosta, niin kissa kuolee nälkään!

    (mitenköhän tuolla minun kommentilla on tekemistä minkään kanssa? :D )

    VastaaPoista