perjantai 6. elokuuta 2010

92%

Puh, eilen illalla tuli jokusen hetken vietettyä pleikan ääressä, ja tuli sitten tahkottua saw läpikin! Pelin tunnelmasta pakko sanoa sen verran, että pelissä on onnistuttu suht hyvin sisällyttämään elokuvien fiilis, ja lopussa oli elokuvasarjoista tuttu juonen käänne, jos valitsi oikean lopun! Hitusen jäi vaivaamaan, että miksei elokuvista tuttua loppumusiikkia kuulunut pelissä? se luo kuitenkin elokuviin mielestäni sen loistavan fiiliksen! Samainen biisi on myös kuultavissa tulevan Saw 3D leffan trailerissa! Siis se jota jäin pelissä kaipaamaan!

Ja toinen asia, joka minua jäi suuresti häiritsemään, on trophyt. Kuten otsikostakin voi päätellä, uusi ykkös sija prosentissa meni sawille, mutta häiritsevää kyllä, vain 3 trophyä jäi saamatta, ja olisin sitten saanut ensimmäisen platina trophyn! Kyseiset trophyt kyllä olisi ollut mahdollista saada, mutta taidot ei ihan riittäny! :/ Ja kun ei sitä koko peliä jaksaisi uudelleen pelata, ihan vain 3 trophyn takia! Eikä tarinakaan niin loistava spektaakkeli ollut, että peliä jaksaisi ihan heti uudelleen tahkota!

Ja se on kyllä pakko sanoa vielä, että pelin suunnittelijoilta tuo trophy suunnittelu on ollut aika surkeaa sinäänsä, koska itselle kuitenkin saavutettavat trophyt luo pelille uudelleen peluu arvoa! ja jos pelissä on mahdollista saada kaikki trophyt jo ekalla läpipeluu kerralla, on pakko sanoa että silloin on suunnittelussa joku mennyt pieleen!

Mutta kaiken kaikkiaan peli oli oikein hyvä ja mielenkiintoinen, ja kyllä sille arvosanaksi kouluarvosteluasteikolla 1-10 antaisin 8! :) seuraavaksi sukellan luultavasti bioshock 2:sen maailmaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti