lauantai 7. elokuuta 2010

Taas yksi loppuun saatettu peli!

Jo vähäsen aikaa hyllyssä pölyä kerännyt Red Dead Redemption pääsi jälleen tänään tauon jälkeen sisään pleikkariin, ja tahkoamisen kohteeksi. Ennen sitä yritin kyllä pelata sawia, ja tavoitella puuttuvia trophyjä, mutta ei se vaan maistunut, kun vasta sen läpi pelasin, Joten päätin jatkaa kesken jäänyttä villin lännen seikkailuja!

Ja pakko sanoa että oli taas hienoa samota hetken aikaa villinlänne  villejä maisemia, mutta pääasiassa keskityin tekemään tehtäviä, vaikka ne hiukan väkinäistetyltä lopussa tuntuivatkin! Kuitenkin lopulta erään tehtävän nimestä jo päättelin, että nyt on varmasti sen viimeisen tehtävän aika, sen verran paljastava nimi tehtävälle oli annettu! En kuitenkaan kerro sitä, minkä niminen tehtävä oli, tai mitä siinä tapahtui, vaikka kovasti tahtoisinkin, sillä sen verran hieno peli on ollut, että siitä olisi kiva purkaa tunteita tänne, mutta jätän nyt kuitenkin spoilaukset tekemättä, ja keskityn muuhun!

Joten siis, se oli nyt toinen peli ihan muutaman päivän sisään jonka tahkosin läpi, tosin sawin tahkosin 3:lla pelikerralla, ja tämä nyt oli vaan jäänyt hyllyyn koska tehtävät ei oikein enää maistunut, mutta kyllä nyt olen tyytyväinen että saatoin tarinan päätökseen! Vielähän toki pelissä voisi keskittyä seikkailemaan ja metsästämään, mutta tahdon antaa pelille nyt hieman rauhaa, kun tarinakin on saatettu päätökseen!

Joten joten, nyt sitten pitää keskittyä miettimään minkä seuraavaksi tahkoan läpi! Joko se nyt olisi se Bioshock 2! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti