tiistai 10. elokuuta 2010

Siis että mitä??????

Taas on muutama päivä vierähtäny ilman postaamista tänne, joten nyt on aika taas päivitellä peli tilannetta! :D

Enimmäkseen olen pelaillut rennosti pleikalla Hustle Kingsiä, ja onnistunu jopa välillä parissa vaikeassa matsissa, ja sitten välillä mättäny Heavy Rainia toista kertaa läpi, mutta muuten ei suuremmin ole tullu edes pelailtua, pari tuntia päivässä, eli menee vielä perus treenistä :P
Tietokoneella olen pelaillu vanhaa tennispeliä, nimeltä Tennis Master Series 2003, joka on helppo perus tennis peli, jota on hauska silloin tällöin mättää! :)

Mutta nyt poikkean ensimmäistä kertaa blogin historiassa omasta pelaamisesta, ja siirryn peliuutisten maailmaan!

Sillä itse suuri ja mahtava Hideo Kojima on puhunut! Tai tarkemmin uutisessa sanotaan Kojima Productionin puhuneen, mutta melkeinpä sama asia! Kommentti koskee tulevaa uutta Metal gear peliä Metal Gear: Rising! Jo aivan heti, kun pelistä kerrottiin, on se saanut porukan puhumaan ja pohtimaan mitä tuleman pitää. On pohdittu onko tämä suoraa jatkoa MGS sarjaan, vaiko kenties Spinoff. Nyt on tiedossa että peli sijoittuu MGS 2:sen ja 4:sen väliseen aikaan, ja selvitellään mitä Raidenille sillä välin kuului.

Kuulostaa siis jotakuinkin melko normaalilta. MUTTA se ei ollut se uutisen pääseikka. Uutisessa kerrottiin, että pelissä ei tulla näkemään kovinkaan montaa tuttua naamaa, jotta sarjaan tutustumattoman pelaajan ei tarvitse pelata koko aiempaa neljää MGS:ää, että ymmärtää Risinginin tapahtumista jotain.

Jotenkin se vaan ei kuulosta Kojiman tapaiselta! Tuolla perusteellahan esimerkiksi MGS 4 olisi ollut melko tylsä peli, ainakin omalle kohdalle ajateltuna, sillä juuri ne vanhat tutut naamat toi monia hienoja muistoja mieleen, ja välillä nostalgia fiilis oli vaan niin älyttömän suuri, että hyvä että henkeä sai! Joten tuntuu että koska Risingistä tullaan jättämään paljon tuttuja kasvoja pois, jolloin suurin osa vastaan tulevista hahmoista on aivan uusia tuttavuuksia, jolloin ei ole luvassa kovinkaan suuria paljastuksia liittyen vanhaan MGS juoneen, joka taas syö suuresti omaa kiinnostustani peliä kohtaan!

Itselle tuo uutinen tuli kuin puukko selkään, sitä ei osannut odottaa, eikä sitä kyllä todellakaan toivonut! Itselle ainakin nuo muut tutut hahmot on jo niin tuttuja, että niiden puuttumisen tulee huomaamaan! Ja silloin tuntee että pelistä puuttuu jotain, ja sitä en ikinä ole MGS peleissä kokenut!

Mutta kaikesta huolimatta lienee kuitenkin vielä hitusen turhan aikaista stressata tuosta, kyseinen peli julkaistaan sitten kun se julkaistaan, ja oli se melkein millainen tahansa, eiköhän tuo tule itselle ostettua ja läpi pelattua, sen verran suuri MGS fani sitä on, ettei sitä vaan voi jättää hommaamattakaan!

Mutta sitä odotellessa, taidan alkaa pelaamaan taas virtuaali tennistä! :D

1 kommentti:

  1. Niin ja siis tässä siis linkki Tiltin uutiseen josta sen aluksi luin

    http://www.tilt.tv/?cm=news&aid=18576

    Ja tässä linkki sivuille josta uutinen alunperin on:

    http://www.eurogamer.net/articles/2010-08-10-metal-gear-rising-avoids-complication

    VastaaPoista