torstai 12. elokuuta 2010

Jälleen kerran yksi tarina viety loppuun! :D

Niin on taas kulunut muutama päivä kun viimeksi tänne postasin, joten lienee aika päivittää tilanne! :)

Tosiaan siis pleikalla tuli jatkettua tuota kauan keskeenä ollutta Heavy rainin uusinta läpipeluukierrosta, ja nyt vihdoin tänään sen loppuun sain saatettua. Omaksi harmikseni pienet muutokset joita tein tällä läpipeluukerralla eivät olleet niin suuria, että ne olisivat vaikuttaneet loppuun, vaan ennemminkin trophyihin, mutta tulipa niitäkin kerättyä, ja heavy rain onkin nyt sijalla 3. peleistä joissa olen kerännyt eniten trophyjä, sillä tuo prosennti on nyt 52. Pakko myöntää että pelin tarina on varsin kiehtova ja mukaansa tempaava, vaikka tosin toimintaa on melko vähän, jos vertaa muihin peleihin, mutta se ei ole suositeltavaa, koska toista samankaltaista peliä ei ole olemassakaan.

Ja tulihan tuossa taas Nhl 10:ä kin pelattua taas hitusen, ja otettua taas Be a Gm muodossa sekä stanley cup mestaruus, sekä AHL mestaruus samalla kaudella, joten se meni ihan putkeen! :D

Nytten sitten tultiin tänne heinävedelle taas käymään, ja otin pleikkarin mukaan, joten päätin hitusen pelata vielä tänäänkin. Päädyin lopulta jatkamaan jo jonkin aikaa hyllyssä seisonutta Deagon Age Originssia, sillä se tuli jätettyä aikaisemmin erittäin pahasti kesken turhautumisen takia. Nyt kuitenkin oli oikein miellyttävää jatkaa siitä mihin olin jäänyt, ja homma lähti luistamaan taas oikein mukavasti eteenpäin! :)

Joten näillä eväillä eteenpäin! :) Huomenna pelailu jää huomattavasti vähemmälle, sillä pitää visiteerata Jorois cityssä, jos sitä vaikka sais kinuttua yläasteen kansliasta itselleni hukassa olevan päättötodistuksen tilalle uuden, ja tietysti pitää käydä äitiä ja veljeä moikkaamassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti