keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tulihan se vihdoin!

Pari viikkoa tässä on jo odoteltu, että saa kiinteän netin tähän talouteen, ja tänään se vihdoin tuli, pari päivää myöhässä, mutta tuli! :) Ja tietysti kun sain vihdoin pleikan nettiin kiinni, oli ladattava Nhl 11 demo! :D

Ja nyt voinkin sitten arvostella kyseistä demoa. Kolme ottelua olen kyseisessä demossa pelannut, ja tuntuma on erittäin samanlainen kuin nhl 10:ssäkin! Uusi pelimuoto kyseiseen peliin on kuitenkin saatu, Hockey ultimate team, joka on siis sekoitus korttien keräilyä ja jääkiekkoa. Eli toisin sanoen tuttu peli muoto fifa sarjan puolelta, jo versiosta 09 lähtien!

Tulihan sitäkin yksi matsi kokeiltua, ja pakko sanoa, että verrattuna fifan vastaavaan pelimuotoon, jossa ei voi pelata kuin ainoastaan online matseja, on tuo nhl 11:stan versio paljon huomioon ottavampi, sillä sitä voi pelata myös offline tilassa, jolloin ei tarvitse pelata muita pelaajia vastaan!

Mutta pakkohan se oli testata sitä oikeaa peliäkin, ja pelasinkin viime kauden mestari joukkueella, Blackhawkseilla! Finaalin huuma oli melko samanlainen, kuin aikasemmassakin osassa. Mutta heti ottelun alussa huomaa jo yhden uudistuksen, nimittäin aloitukset. Ne on muutettu nyt siten, että ainakin osa aloituksista kuvataan suoraan yläpuolelta ja läheltä, jolloin tuomarin käden liikkeen näkee paremmin. Myös pelaajan asentoa aloituksessa voi säädellä, ja kun kiekko mätkähtää jäähän, kiekon voi kääntää omille, voit kaapata sen itsellesi, tai häiritä vastustajaa työntämällä mailasta, jolloin kiekko jää keskelle, ja joku toinen pelaaja hakee sen.

Myöskin suuresti mainostettu mailojen katkeaminen tuli nähtyä, ja valitettavan usein. Itsellä katkesi maila kahdesti laukaisu tilanteessa saman ottelun aikana, ja pakko myöntää että se hitusen ärsytti. Myös vastustajilta mailat katkeilu turhan usein, ja kerran sain katkaistua vastustajan mailan jopa taklauksellakin.

Ja siitä päästäänkin sopivasti siihen toiseen suuresti kohuttuun uudistukseen, eli taklauksiin. Peliähän mainostetaan lauseella, että jokainen taklaus on ainutlaatuinen, ja ihme ja kumma, se tuntuukin siltä, ja se jopa tuntuu toimivalta. Itse kun tykkään taklailla melko paljon nhl 10:ssä, niin tässä demossa se oli kyllä entistä nautinnolisempaa, kun koko ajan tulee aina erilainen reaktio taklaukseen! :)

Sitten löysin myös uudistuksen, josta ei ollut paljoa mainosteltu. Nimittäin maalinjälkeiset tuuletukset! Niin, siis kun teet maalin, voit luistella pelaajalla vapaasti minne tahansa, ja toista tattia liikuttamalla saat valita sopivan tuuletuksen. Sinänsä onhan se uutta, nhl peli sarjassa, mutta kyseinen toiminto on ollut fifa sarjassa jo ainakin versiosta 09 eteenpäin, ehkä jopa kauemmin, joten sekään ei nyt ollut niin uusi idea!

Ja mikä on tuomioni?? Tuomio on sellainen, että en tule itse kyseistä peliä ostamaan, koska minulla on jo 10 versio, ja uudistukset ovat olleet melko pieniä ja matkittu fifa sarjasta, joten fifaa pelanneena nhl 11:ssa ei ole paljoa sellaisia uudistuksia, joita ei olisi jo nähty fifa sarjan puolella! Mutta jos ei omista 10 versiota, kannattaa hommata tämä 11, kunhan se ilmestyy. hyvää peliä on viety taas hitusen parempaan suuntaan, muttei tarpeeksi jotta minun sitä kannattaisi hommata.

Mutta kaiken kaikkiaan oikein oivallinen demo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti