maanantai 23. elokuuta 2010

haikailua

Nyt kun ei tarvitse stressata enää wowin peluun ajan viennistä, on ollut tänään aikaa pelailla muita pelejä! Ja kun koulustakin on tänään vapaata, aikaa oli siis enemmän kuin tarpeeksi! :D

Aloitetaan kuitenkin eilisestä. Eilen päiväsellä tympäännyin, ja halusin pelata jotain peliä,  jota en ole aikoihin pelannut. Tartuinpa siis hyllyssä komeilleeseen Empire Earthiin. Pari tuntia mätettyäni ja koettuani tietokonetta vastaan kirvelevän tappion, muistin miksi peli pölyttyy hyllyssä! En vain ole reaaliaika strategian osaajia! Minä olen huomattavasti parempi urheilupeleissä.

Tämä ajatus takaraivossa kolusin pelihyllyä ja päätin kokeilla toista vanhaa peliä, jota aikoinaan tuli pelattua paljon, mutta jota en ole aikoihin pelannut! Ja olenpa kyseisestä pelistä tässä blogissanikin maininnut! Ja esiintyipä se vieläpä Top 10 listassani! Kyseinen peli on siis Tony hawks pro skater 2! :) ja pakko myöntää että nyt on mennyt kaksi päivää nostalgia huumassa pelaillessa! Ja koska aikoinaan kyseistä peliä tuli pelattua lukemattomia tunteja, on taito edelleen selkärangassa, ja muistan miten kaikki tehtävät suoritetaan, joten pelistä ei oikein ole minulle haastetta, mutta kyllä sitä vaan silti nostalgia huumassa jaksaa pelata! :D Parin tunnin mättämisen jälkeen minulla on jo 2 hahmoa joilla ura on pelattu nopeasti läpi, muttei vielä täysin 100 %, mutta melkein, ja yksi hahmo jolla peli on melkein pelattu läpi, joten todellakin muistan pelin vielä ehkä liiankin hyvin! ;)

Mutta en ole kaikkea luppo aikaani viettänyt nostalgia huumassa tietokoneella, vaan kuten uhosin että puran aggressioni johonkin pleikka peliin, sen tein. Pleikkaan pääsi tällä kertaa jälleen kerran vanha kunnon nhl 10. Itse haaveilen nhl 11 demosta, mutta koska netti yhteys jonka kytkeminen oli sovittu tälle päivälle ei vielä kytkeytynytkään, täytyy tahkoamis intoa laskea 10 versiolla.

Ja jatkoinpa vielä pitkästä aikaa omaa Be a pro hahmoani. Nyt kyseinen hahmoni on ensimmäinen be a pro hahmoni ikinä, joka on pelannut runkosarjan loppuun asti. Siinä sivussa tuli runkosarjan pistepörssin ylivoimainen voitto, maalipörssin ylivoimainen voitto, +/- tilaston ylivoimainen voitto, syöttöpörssin ylivoimainen voitto, laukaus% tilaston ylivoimainen voitto, ja paljon muita! Nyt on käynnissä kuitenkin ensimmäiset playoffini be a pro muodossa, ja siksipä en simuloikkaan yhtään peliä koko playoffeissa, ja sen kyllä huomaa. 5 peliä on jo takana, ja 5 voittoa olen jo joukkueelleni saanut, eli etenimme suoraan toiselle kierrokselle. Olen myöskin hommannut itseni ylivoimaisest nyt myös Playoffien pistepörssin kärkeen, kun olen onnistunut jokaisessa ottelussa tekemään vähintään hattutempun, yleensä enemmänkin, keskimäärin noin 8 tehopistettä per ottelu, joten tilasto on jo melko huima!

Mutta vielä on playoffeja jäljellä, mutta silti on pakko vaan välillä käydä nukkumassa, että jaksaa huomenna taas opiskella reippaasti, joten jatkampa taas raportointia tästä, kunhan seuraavan kerran taas luultavasti huomenna pelailen. Ja jos se netti tulee huomenna, tänne tulee raportoitua testejä nhl 11 demosta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti