sunnuntai 21. marraskuuta 2010

lisää pukkaa! :)

Vielä en luovuttanut tältä päivältä, vaan kuten mainitsin, päätin kokeilla pääsisinkö eteenpäin jumikohdasta, jossa olin jo jonkin aikaa ollut god of war 2:ssa, ja tuon suunnitelman toteutinkin onnistuneesti. Onneksi vihdoin iski tajuntaani miten pääsen eteenpäin, ja eteninkin taas ihan mukavan matkan verran! :) Kaikesta huolimatta en vain jaksanut keskittyä gowin maailmaan, vaan ydinlaskeuman maailma houkutti minua vieläkin puoleensa, kuin magneetti metallia, joten ei se taaskaan muu auttanut, kuin tunkea levy takaisin asemaan, ja ladata tallennukseni jonka tein juuri ennen viimeistä tehtävää.

Päätin alkaa suorittamaan pitkän pitkää sivutehtävää, joka minulla on ollut kesken melko alusta asti. Tehtävänä oli avustaa erästä hiukan sekopäistä naishenkilöä koostamaan selvitymis kirja, jossa olisi ohjeita kuinka selvitä miinakentältä, minkälainen on olotila kun on saanut valtavan määrän radioaktiivista säteilyä, miltä tuntuu kun on yli 60%:sti loukkaantunut, voiko kepillä saada mutanttirotat kaikkoamaan, kuinka perustaa uusi yhdyskunta kun on sattunut ydinräjähdys, ja tietenkin miten löytää ruokaa autiomaasta. Muutama kohta tuosta puuttuu kun en muista jokaista kohtaa, mutta jokaisen noista kohdista olen siis itse tehnyt, joten voin sanoa, että varsin värikäs tehtävä oli kyseessä! Toisaalta muutaman tehtävän kyseisessä questissa huijasin läpi, valehtelemalla tulokset, mutta ei sitä nyt aina jaksa olla rehellinen, varsinkin jos rehellisyys vaatisi melkein hengiltäsyösyksi tulemista, kun ei saisi hirviöitä ampua tutkimuksen aikana, joten haastetta riitti! :D

Kun tuo suuri tyhjentävä tehtävä oli tehty, iski pienimuotoinen tyhjyys, mitä nyt? minulla oli ainoastaan yksi avonainen sivutehtävä tekemättä, ja siitä ei ole hajuakaan mistä löytäisin henkilöt joita etsin. Tiesin tosin että jossain olisi vielä tarjolla muita sivutehtäviä, sillä trophy listassa on vielä paljon trophyjä tehtävistä saavuttamatta. Tiesin toisaalta myös sen, että suurin osa listassa olevista tehtävistä on DLC pakettien takana, joita on muuten 5 kappaletta, ja jokaisen hinta on se 9,90, joten ne olisi saavuttamattomissa. minun laskujeni mukaan kuitenkin tekemättä olisi 8 tehtävää, jotka saisin suoritettavakseni jostain päin maailmaa. Koska minulla ei ollut hajuakaan mistä etsiä, päätin lähteä nauttimaan ultimaattisesta tutkimusretkestä erämaalla, ja taivalsin läpi tutkimattomien paikkojen, ja tutkailin mitä tuli vastaan!

Löysin tutkimusmatkallani muummoassa: Hylätyn rauniokapungin, erittäin radioaktiivisen vanhan tehtaan, myöskin radioaktiivista maa-alaa kaukana edellisestä tehtaasta, sekä tietenkin paljon maantierosvoja, jotka kuitenkin kokivat loppunsa, mitäs tulivat soittelemaan suutaan (tai tarkemmin asettaan). Joten varsin antoista tuo tutkimus matka oli, ja tutkittavaa ensi kerrallekkin jäi vielä aivan valtavasti, joten innolla taas odottelen seuraavaa tutkimusmatkaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti