tiistai 23. marraskuuta 2010

Sainpas senkin selätettyä!

Hitusen aikaa piti pelistä taukoa pitää, kunnes taas eteenpäin siinä pääsin, ja pääsinpä lopulta niinkin hyvin, että ihan läpi se mennä pätkähti! kyseessähän ei voi olla oikein mikään muukaan kuin God of war 2! :)

Peli oli siis melko samankaltainen kuin edeltäjänsäkkin, joillain pienillä muokkauksilla tosin, kuten esimerkiksi taidot pistettiin ihan uuteen uskoon! :) myöskin joitain pieniä pikkumuutoksia kontrolleissa oli havaittavissa, mutta ei mitään kovin suurta! :)

Eniten kuitenkin pelissä pisti mietityttämään (ja kiroilemaan) jotkut muka niin näppärät pikku pulmat. Itse tykkään siitä, että toimintapelit ovat toimintapelejä, ja toiminta on melko suoraa, ja pulmapelit on pulmapelejä, joita niitäkin on kiva pelata, mutta nekin ovat yleensä ihan tarkoitettukkin pelkiksi pulmapeleiksi, tosin on toimivia poikkeuksia sääntöön, kuten esimerkiksi penumbra 1 & 2 jotka ovat loistava sekoitus pulmanratkontaa ja kauhua. Mutta jotenkin välillä tuli koettua suuriakin turhautumisen ja melkein raivostumisen puuskia tässä kyseisessä sodan jumala kakkosessa, kun jotkut ongelmakohdat ei meinannu millään selvitä, ja oli turhauttavaa joutua katsomaan jotkut kohdat youtubesta, että pääsi edes jotenkin etenemään. Jotenkin vaan nuo pulmakohdat osasivat olla välillä varsin raivostuttavia!

Mutta silti pelissä on paljon kehumista. Toiminta oli mielekästä ja tarinan osalta mielenkiinto säilyi aivan loppuun saakka! :) Ja poikkeuksena 1:seen huomasi kyllä sen, että ykkösen loppu oli suunniteltu niin, ettei ole tarvetta tehdä toista peliä, jos peli ei menesty, mutta kakkosen tarina jätetään sen verran auki, ja ikäänkuin pohjustetaan seuraavaa osaa. Ja koska tiedän miten seuraava osa alkaa, on se aika looginen jatkumo, sillä seuraava peli jatkuu suoraan siitä mihin tuo päättyi. Mutta en spoilaa sitä sen enempää! :)

Nyt olisi kyllä oikein kiva päästä pelaamaan putkeen tuo kolmas osakin tuosta sarjasta, mutta koska sitä ei satu kavereilta eikä itseltä löytymään, (kiitos Tuomas muuten tuosta 1&2 osien lainasta! :) ) täytynee tyytyä odottelemaan, josko tuo kolmonen tulisi sitten joskus aikoinaan alelaarista hommattua! :)

Seuraavaksi en sitten tiedäkkään että mihin sitä seuraavaksi uppoutuisi, kun kuitenkin parin päivän sisällä tullu pari peliä läpi tahkottua! :D Voisihan se seuraavaksi olla vuorossa tuo koneelta löytyvä fable! :) tai sitten keksi jotain muuta! :D Ja tietysti Gran turismo 5:sta odotellessa! :D koska se on varmaankin se seuraava suuri peli, jota tulee tahkottua tunti tolkulla, kunhan se joskus ilmestyy, ja sen itselleni saan hommattua! :)

ps. Tuli muuten etsitteyä ja tehtyä myös yksi fallout 3.sen sivutehtävä, jossa piti etsiä muutama ghouli ja joko tappaa ne, tai yrittää hieroa sopua niiden ja ihmisten välillä. Koska sovun hierominen olisi ollut se työäämpi vaihtoehto, ei paljoa tarvitse päätellä kumman valitsin ;)

Mutta nyt unille että jaksaa huomenna taas opiskella! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti