maanantai 23. elokuuta 2010

PE****E!!

nyt on aivan pakko avautua tänne. Eilen illalla juuri ennen nukkumaan menoa ajattelin pitkästä aikaa tarkistaa sähköpostini. tutkin sähköpostin kaikessa rauhassa, ja sitten tuumasin että katsonpa roskapostin myös. Siellä olikin viesti blizzardilta (kyllä, tarkistin varmasti että kyseessä oli virallinen blizzardin sähköpostiosoite). Kun näin viestien otsikot, alkoi jo hälytyskellot soimaan. Viestin nimi oli "your password is changed" ja kyse on siis battle.net salasanasta, eli salanasta jolla kirjaudun wowiin. Ja näitä samoja viestejä oli useita. Sitten seassa oli myös "You have been banned from wow becouse of Spamming". ei siinä muuten mitään, mutta kun en ole koko peliin päässyt puuttuvien nettiliittyvyyden takia kirjautumaan koko kuukautena, ja olin kuulemma spammaillut ihan muutama päivä sitten.

Eli siis kun laskin yhteen 1+1, sain tulokseksi, että joku v***n hakkeri on varastanut minun wowi accounttini. Mikään ei nostata verenpainetta yhtä mukavasti, kuin se tieto että pitkän ajan työ on mennyt hukkaan. Joten V*tutus päissäni ajattelin, että jos minä en enää voi pelata kyseisellä accountilla tällä hetkellä, niin ei p*rkele voi kukaan muukaan, joten ei muuta kuin sähköpostia Blizzardille ja ilmoitus varastetusta accountista ja muutin salasanani sellaiseksi, ettei sitä voi millään logiikalla päätellä!

Mutta kyl maar niin pal v*tuttaa että ei oikein tiedä kenet tässä teurastais! Lienee parempi laittaa joku oikein väkivaltainen peli pleikkaan ja purkaa kaikki aggressiot siellä!

Mutta ei voi muuta sanoa kuin että kyllä hakkerit osaa olla perseestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti