sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kauan kauan sitten, kaukaisessa mielikuvitus maailmassa!

Vaikka otsikko viittaakin tähtien sotaan, tämä blogikirjoitus ei käsittele kyseistä aihetta tämän enempää! Kyse on nimittäin jostain pelistä, jota olen tänään melko paljon pelannut, ja sen pelin nimi on: Dragon age origins.

Kuten viimeksi tuli sanottua, tuli kaivettua kyseinen peli taas pelihyllyn uumenista, joten ei liene yllätys, että olen taas tänään mättänyt sitä ihan urakalla! Hitusen kuitenkin meni ehkä yli, sillä pelattua tuli tänään kyseistä peliä noin 6 tuntia! :O mutta toisaalta, nyt on kesälomani toiseksi viimeinen päivä, ja maanantaina alkaa koulu, 3 vuoden tauon jälkeen, joten ehkä nyt kannattaa pelata kun vielä ehtii! ;)

Tuossa kuudessa tunnissa kerkesi tapahtua melkoisesti. Sen enempää juonta paljastamatta kerron vain, että tein aluksi haltioilta saamiani tehtäviä, ja päätehtävää siellä, jonka jälkeen palasin kotiseuduilleni kääpiöiden keskuuteen ja suoritin päätehtävää siellä! Siinä se aika sitten menikin! Pakko myöntää että päätehtävän tekemisessä näyttää menevän kauan aikaa, ja onhan se ihan hyvä kyseisen pelin kannalta, että pelattavaa riittää! :)

tuli myös haalittua muutama uusi seuraaja mukaan joukkoon, mutta pysyyttelen silti omassa lempi kokoonpanossani 2 warrioria, 1 rogua ja yksi velho! itse olen siis tuo toinen noista warrioreista. Käytän miekkaa ja veistä, kun taas toinen warrior käyttää kahdenkäden aseita. Rogue taasen käyttää jousipyssyä, ja velho käyttää mitä muilta jää yli! :D Ja tietysti kyseiset henkilöt ovat joitain tiettyjä hahmoja, mutta koska en tahdo paljastaa juonesta täällä yhtään mitään enempää, en siis mainitse minua seuraavien hahmojen nimiä! Paljastan vain oman hahmoni nimen, joka (yllätys yllätys) on kääpiö nimeltä Piiggi :D

Mutta kun luulin jo lopettaneeni pelaamisen, ja sammutin pleikankin, meni Rasmus omalle pleikalleen, ja lainasi minulta little big planetin. Siinä sivusta katselin kun Rasmus suoritti ekan kentän, mutta polte oli niin kova, että oli tartuttava kakkos ohjaimeen ja hypättävä mukaan! :D Ja olihan se taas oikein hauskaa, muutama kenttä mentiin läpi ja tuli keräiltyä paljon palkintokuplia. Se oli siis sellaista rentoutumista rankan pelipäivän jälkeen! ;)

Mutta näillä eväillä eteenpäin. Saattaapi olla että huomenna tänne tulee lisää päiviteltävää, kun on kuitenkin loman viimeinen päivä, ja pitäähän sitä nyt pelaamalla juhlistaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti