maanantai 23. elokuuta 2010

Pinnan alla!

Nyt on takana koulun ensimmäinen viikko, ja samoin on koulun aloitus, tai siis ryhmäytymis leiri! Samoin nyt on takana taas yksi pelin läpi peluu, sillä eilen palattuani leiriltä, pelailin jo hiukan, ja tänään hiukan enemmän, ja taas on yksi peli tarinaltaan viety päätökseen. Ja nyt on tietysti vihdoin kyse siitä Bioshock 2:sta! :)


Pelin tarina oli hyvä, muttei kuitenkaan minun mielestäni aivan yhtä hyvä kuin ensimmäisessä! Toisaalta Plasmidit oli parempia, ja parannukset plasmideihin olivat toimivimpia ja parempia kuin ykkösessä. Myös Big Sisterit oli jännä lisä pelissä, kun ykkösessä niitä ei ollut, ja tässä pelissä selvisikin niiden alkuperä. Muutenkin peli oli erittäin hyvä, vaikkei ensimmäistä osaa voitakkaan, aivan. Se jää aivan hilkulle, mutta jää kuitenkin jälkeen!

Mutta, kuten pelin lopussa hiukan lupaillaankin, ettei tämä ole tarinan loppu, niin jo on tiedossa, että bioshock tekee paluun vuoden tai kahden päästä, mutta silloin seikkaillaan Höyhen saarilla, tai siis pilvilinnoissa tarkemminkin ;P Eli siirros tapahtuu meren alta pilvien päälle. Hitusen pelon sekaisin tuntein kyseistä peliä odotan, sillä kaksi aikaisempaa ovat olleet loistavia, mutta jotenkin tuntuu että tarinan vieminen taivas saarille voi aika lailla mennä metsään!

Mutta toisaalta, eihän ykkösosan tarina liity periaatteessa millään lailla kakkososan tarinaan, ja luulenpa, ettei kolmos osan tarina liity pätkääkään kumpaankaan aikaisempaan tarinaan, joten siitä lienee syytä surra. Ja toisaalta tuntuu että Nämä ukot tietää miten hyvä peli tehdään, joten luultavasti tulossa olisi jälleen yksi mestari teos! Mutta sen aika näyttää, nyt on kuitenkin suunnattava ehkäpä jo unille, ja pohtimaan että mitäs sitä seuraavaksi läpi tahkoaisi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti