torstai 29. lokakuuta 2015

farmia, isaaccia ja maailmanloppua

Hieman aikaa vierähti edellisestä postauksesta, joten tässäpä pieni tietopaketti miten on mennyt.

Kuten otsikkokin lupailee, niin 3 peliä on ollut nyt ne pääpelit, joita on tullu pelattua, mutta nyt tuo farming simulator alkaa jäädä taas vähemmälle. Siinä tilanne on se, että 41:stä pellosta omistan 31, niin aika menee hyvinkin paljon koko ajan samoja hommia tehdessä, kun yksi pelto on puitu niin pitää siirtyä seuraavalle, toisille pelloille istutetaan, ja tuntuu että kierrän pellolta toiselle, joten alko hieman toistamaan itseään se.

Toinen peli, joka sekin nyt tässä muutamana päivänä on jäänyt vähemmälle on tuo binding of isaac rebirth, mutta siin'kin tuli taas muutama uusi tavara avattua, ja tällä hetkellä odottelen vain huomenna julkaistavaa afterbirth lisäriä, joten huomisesta lähtien tulee isaacia taas varmasti pelattua enemmänkin.

Mutta sitten maailmanloppuun. Nimittäin itselläni on jo pidemmän aikaa ollut projektinä läpäistä Fallout new vegas, kun sen alunperin pleikka kolmoselle ostin, ja sitten tuossa reilu puolivuotta sitten steamistä tietokoneelle, jolloin aloitin uudella hahmolla tahkoamaan peliä. Innostus sitten kuitenkin lopahti jossain rakosessa, ja peli jäi. Sitten eilen tuumasin että voisin jatkaa hieman. Ensiksi piti estää jonkun presidentin murha puheen aikana, ja sen jälkeen alkoikin massiivinen hyökkäys erään padon luokse. Sitten vastaan tuli lopulta niin vaikea vastus että turhauduin ja lopetin.

Tänään sitten tuumasin että kai sen nyt voi kokeilla yrittää voittaa, ja kas, niin tapahtuikin. Ja yllätyksekseni huomasin että sehän olikin pelin viimeinen bossi, eli peli tulikin pelattua läpi, hieman ehkä yllättäen, mutta kuitenkin. Ja nyt täytyy sanoa että ajoitus ei olisi voinut olla paljoa parempi, sillä noin 2 viikon poäästä julkaistaan seuraava fallout peli, joka on siis fallout 4.

Mutta nyt olenkin sitten valmiina fallout 4:sen tuloon, kun aiemmin jo pleikalla läpäisin kolmosen, ja nyt tuon tähän mennessä uusimman, niin nyt voi rauhassa alkaa odotella 4:sta :)

Mutta siinäpä oikeastaan kaikki tällä erää, katsellaan jos tuossa viikonlopun aikana saisi päiviteltyä seuraavan kerran, kun huomenna tulee tosiaan se afterbirth lisäri, niin sen kimpussa tulee kuitenkin oltua varsin tehokkaasti :) Mutta nyt muiden asioiden kimppuun Adios! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti