maanantai 9. marraskuuta 2015

mihin aika katoaa? :O

huuups, hieman kerkesi taas venähtämään tuo postauksen vöäli, mutta tässä on ollut kaiken laista hässäkkää, niin senpä takia on tämä päivittely jäänyt. Mutta kuten jo viimeksi taisin mainostaa, niin tietokonepuolella on aika mennyt hyvin tehokkaasti isaacin parissa, ja sen afterbirth lisärin kanssapa hyvinkin, ja lautapelien puolelta taasen hanabi on ollut kovasti pelattavana. Aloitetaan hanbista.

Hanabihan on siis lautapeli, tai tarkemmin korttipeli, jossa 2-5 pelaajaa pelaa yhteistyönä, tarkoituksenna saada kasattua korttipinoja, 5 kappaletta, ykkösestä vitoseen. Jujuna on että' omia kortteja ei näe, virheitä saa tehdä vain 2 tai peli päättyy,. ja vinkkejäkin saa antaa hyvin rajallisesti. Joten Peli on hyvinkin jännä, ja toki hieman riippuu tuuristakin, että mitkä kortit kellekin tulee, mutta strategia on pääosassa tässä pelissä.

Sitä ollaan nytten pelailtua vajaa kymmenen kertaa yhteensä, ja aika keskiverto pistetulos on siinä 17 tai 18, melkein joka peli on päättynyt 18 pisteeseen, kun siis maksimi on 25. Parhaimmillaan päästiin jo 22:n pisteeseen tuossa viikonloppuna, joten suhteellisejn hyvä ennätys jo saatu aikaiseksi, mutta vielä me se täysi potti joskus saadaan:)

Mutta sitten sitä afterbirthiä :) se tosiaan julkaistiin jo tuossa parisen viikkoa sitten, ja silloin kun se julkaistiin, niin tuli 24:n tunnin sisällä sitä pelattua 10 tuntia, joten mukanaan vei aika tehokkaasti. Sittemmin on tullut pelailtua maltillisemmin, että ei tuossa parissa viikossa ole tullut kuin joku 24 tuntia pelattua yhteensä, ja joista se 10 tosiaan jo silloin ekan vuorokauden aikana :) Mutta intoa peliin löytyy, juurikin sen takia miten paljon peliin kaikkea uutta on tullut. Vieläkin tulee välillä täysin uusia ja tuntemattomia esineitä vastaan, ja uusissa esineissä on niin plajon kaikkea mahtavaa, että variaatioita peliin tulee paljon. Lisäksi uusia vihollisiakin on muutamia, pari pääkkää ja varsinkin the hush niminen pääkkä on isaac pelien pahin pääkkä tähän mennessä. Ihan älyttömän hurja, 2 kertaa olen vasta sen onnistunut päihittämään :) lisäksi  uusi greed peli muoto on kova, ja sen pää pääkkä eli ultra greed on hyvin jännä :)

Mutta juu, eipä muuta tällä kertaa. Ehkä seuraavassa postauksessa on jo kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti