keskiviikko 21. lokakuuta 2015

päivitystä vieläkin ilman kuvia

Hopsansaa. Tätä kirjoittaessa blogi on ylittänyt 2000 sivunkatselu kerran, joten yksi iso rajapyykki on ylitetty :) enpä olisi koskaan uskonut että tuokin on mahdollista :D

Mutta asiaan sanoi Karpokin aikoinaan.

Kuten otsikkokin lupaa, ei vieläkään tule kuvaa, mutta ei anneta sen haitata.

On siis tullu taas pelailtua, ja tällä hetkellä olen keskittynyt kahteen peliin, joista toinen on tuo vanha tuttu isaac, ja toinen myöskin vanha tuttu 100 tunnin ylittänyt peli, farming simulator.

Sitä on vaikea sanoa mikä ihme tuossa farming simulatorissa on se juttu, joka koukuttaa. Kai se on osittain juuri se kiireettömyys, ja rahan keräämisen mukavuus, ja laitteiden kehitysinto ja muu vastaava. Mutta oli se mikä tahansa, niin melkein 10 tuntia sitä on taas tullut pelailtua :) Samalla on niin mukava kuunnella äänikirjaa kun kylvää peltoja, tai pui tai tekee nyt mitä tahansa. Saan samalla edistettyä itselläni olevaa ikuisuusprojektia Ajan pyörä kirjasarjan lukemisesta :) Tällä hetkellä menossa on muistaakseni kirja numero 21, eli voiton puolella ollaan jo :)

Ja sitten sitä isaaccia. Käsittämätöntä miten sitä tätäkin jaksaa vaan pelailla, mutta toisaalta eri hahmojen kanssa pelin eri bossien läpäiseminen on koukuttavaa, kun samalla avaa koko ajan uusia esineitä. Tänään perehdyin kahteen challengeen. Kun hieman aikasemmin avasin viikate kyyneleet eräästä suht vaikeastakin challengestä, niin nyt avasin tech 5 laser kyyneleet, sekä jonkun trinketin toisesta challengesta.

Toisaalta en välttämättä olisikaan yhtä helposti sanut tech 5:sta avattua, kun satuin saamaan sitäkin pelatessa juuri nuo viikate kyyneleet, niin sen jälkeen kaikki oli oikeastaan varsin helppoa. Nyt alkaa olla suht lähellä se, että kaikilla hahmoilla on jo pelattuna läpi hyvis puoli, eli isaac ja blue baby bossit, mutta vain parilla on satan bossi voitettuna, ja vain isaacilla voitettuna on Lamb eli vika pimeän polun bossi :)

Mutta nyt kun noita apuvälineitä alkaa olla avattuina aika paljon, niin hyvällä tuurilla voi saada jo niin hyvät kamat, että läpäisy on mahdollista huonommallakin poelillä melkeinpä hahmosta riippumatta :)

Mutta siinäpä kaikki tällä erää. Nyt täytyy suunnata kirjakauppaan, sillä tuli luettua niin tiukka dekkari joka loppu aivan liian jännhästi, että en malta odottaa että pääsen seuraavan osan kimppuun :) Joten ensi kertaan siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti